Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Houders Samsung Galaxy Tab Active2.(2017) (SM-T390/SM-T395),

Houders zijn geschikt voor de  Samsung Galaxy Tab Active2 (2017) (SM-T390/SM-T395).

Filters

Maatwerk Houders voor de Samsung Galaxy TAB Active 2 veelal gebruikt in professionele, heavy duty omgevingen. Zoals Magazijn, logistiek of bouwomgevingen.

Naast de actieve houders van RAM Mount verkopen wij actieve en passieve houders van Brodit, Havis en Gamber Johnson. Voorzien van vaste oplaadpunten en ook met mogelijkheden voor anti-diefstal slot.

De active 2 is standaard voorzien van docking aansluiting aan de zijkant (lange zijde). De actieve houders maken hier een connectie mee (POGO-pins). U hoeft daarom niet met stekkertjes te friemelen om op te laden! Dit kan heel handig zijn wanneer de tablet bijvoorbeeld de hele dag gebruikt wordt en regelmatig in en uit de houder wordt gehaald.

De Tablets worden onder andere gebruikt op bijvoorbeeld heftrucks, order Pick karren, vrachtwagens of paktafels. Voor het bijhouden van packbonnen, routes of systemen. Het laatste wat je wilt is dat de tablet leeg is wanneer je hem wilt gebruiken. Hiervoor wordt er vaak gebruik gemaakt van houders met laadfunctie aanwezig door de docking aansluiting die op de Samsung TAB Active 2 zit. Dit zijn wel vaak maatwerk houders let er dus goed op of hij ook geschikt is voor jou type Active tablet.

Universele houders zijn er ook voor de Samsung Galaxy TAB Active 2. Zoals de RAM Mount X-Grip deze houder is geschikt voor elke versie van de Samsung Galaxy active. Een zeer stevige universele oplossing.

Tab-Tite houder voor Samsung Tab Active 2. Met de handige uittrekveer zit de tablet snel vast in een stevige houder en kan deze elk moment met één simpele beweging uit de houder worden gehaald. De Tab-Tite houder is ook voorzien van een camera uitsparing voor wanneer gebruik van de camera van belang is.

Alle houders voor de Samsung Tab Active 2 zijn aan de achterkant voorzien van een AMPS gaten patroon. Hierop sluit je bijvoorbeeld een kogel van RAM Mounts aan, waarmee de houder kunnen ombouwen naar elke bevestiging die er mogelijk is.

Voor de verschillende bevestigingsmethodes vindt je hier een overzicht.

Houders zijn geschikt voor de  Samsung Galaxy Tab Active 2 (2017) (SM-T390/SM-T395).

Heeft u vragen over de bevestiging van deze houders, dan adviseren wij u graag verder. Heeft u een bedrijf? En wilt u bijvoorbeeld advies op locatie klik dan hier voor meer informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box