Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Emounting verkoopt 3 versies motor balhoofdsteunen.

  • 01 / 04 / 2019 0
Emounting verkoopt 3 versies motor balhoofdsteunen.

Emounting verkoopt 3 versies motor balhoofdsteunen. Verschillend in klaar voor gebruik of zelf op maat maken.

Met de balhoofdbevestiging van is het mogelijk om een navigatiesysteem, smartphone of camera centraal op de motor te bevestigen. Bij Emounting hebben we daar drie verschillende oplossingen voor. 

RAM Mounts Balhoofdsteun zelf op maat maken
Met de bekende balhoofd bevestiging van RAM Mount is het mogelijk om een navigatiesysteem, smartphone of camera centraal op de motor te bevestigen. Met behulp van een zelf op maat te maken rubberen pin kunt u deze mount monteren in de holte van uw balhoofd (diameter range 12-20 mm en 28 mm).


RAM Mounts HD Balhoofdsteun op balhoofdmaat, klaar voor montage

De RAM Mount Stem Mount HD balhoofdsteun hoeft niet meer op maat gemaakt te worden en is in enkele seconden geïnstalleerd.

Klaar voor gebruik! Deze Stem Mount HD balhoofdsteun hoeft niet meer op maat gemaakt te worden en is in enkele seconden geïnstalleerd. Uitgerust met een B-kogel en dus te combineren met alle RAM Mounts B-componenten. Een solide basis voor montage van smartphones, camerá en GPS op uw motor.

De pin kan gewoon in het balhoofd gestoken worden en met een 6mm M6 inbussleutel vastgedraaid worden. De cilindrische rubberenplug zet zich vast in het balhoofd bij het uitdraaien. De bout kan afgedekt worden met het meegeleverde dopje.

Gemaakt van aluminium en RVS componenten, compleet met de RAM Mount rubberen B-kogel.

Beschikbaar in 3 maten: 13 mm, 15 mm en 19mm. Ontworpen voor BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph and Yamaha motoren.


Ultimate Addons Balhoofdsteun klaar voor montage

Balhoofdbevestiging van Ultimate Addons uitgerust met 25 mm (1" B-kogel) en diverse maten aluminium pin (4 versies). Dus ook snel gemonteerd omdat ze op de juiste maat geleverd worden. Te combineren met Ultimate Addons waterdichte smartphone cases of met B-Maat RAM Mount klemhouders en sets. Anders als de RAM Mount steunen met rubberen kogels zijn deze kogels van hard kunststof gemaakt, waardoor de demping van trillingen minder is.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box