Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Lampa Optiline: hoogwaardige smartphone bevestigingssystemen voor motor, scooter en fiets

  • 04 / 04 / 2023 0
Lampa Optiline: hoogwaardige smartphone bevestigingssystemen voor motor, scooter en fiets

Lampa Optiline: hoogwaardige smartphone bevestigingssystemen voor motor, scooter en fiets.

Lampa Optiline is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige smartphone bevestigingssystemen voor motoren, scooters en fietsen. Lampa Optiline heeft een gepatenteerde technologie genaamd Duo Lock®, die uniek is in de markt en een aantal voordelen biedt ten opzichte van traditionele smartphone bevestigingssystemen.

Veilige smartphone bevestigingsmethoden van Duo Lock®
Een van de belangrijkste voordelen van Duo Lock® is dat het een zeer veilige bevestigingsmethode is. De verschillende type mounts maken het mogelijk dat de smartphone stevig op zijn plaats wordt gehouden en voorkomt dat deze tijdens het rijden losraakt. Dit is vooral belangrijk bij hoge snelheden of wanneer je graag off-road gaat, waarbij traditionele bevestigingssystemen mogelijk niet veilig genoeg zijn.

Universele mounts voor elke gewenste positie
Een ander groot voordeel van het Duo Lock-systeem is de veelzijdigheid. Doordat de mount op verschillende posities kan worden geplaatst, kan de houder worden aangepast aan verschillende hoeken en posities, waardoor je telefoon altijd in een comfortabele en gemakkelijk zichtbare positie kunt plaatsen.

Het Duo Lock-systeem bestaat namelijk uit twee onderdelen: een mount en een houder. De Optiline mounting oplossingen kunnen worden gebruikt om de smartphone op het stuur, tankdop, crossbar of spiegel en andere delen van de motor, scooter of fiets te bevestigen.

Afhankelijk van de wensen kun je kiezen voor een open case zoals de Lampa Optiline Air Flow. Deze case zorgt voor optimale ventilatie en is ook geschikt voor grotere telefoonmodellen van Apple of Samsung bijvoorbeeld.

Ben je op zoek naar bescherming tegen regen? Dan raden wij aan een gesloten, harde of soft case aan zoals de Lampa Optiline Waterdichte Case

Titan Optiline serie: Robuust en duurzame ontwerp
Naast de veiligheids- en flexibiliteitsvoordelen van de Duo Lock® technologie, bieden de bevestigingssystemen van Lampa Optiline ook een hoogwaardige afwerking. De Lampa Titan Optiline serie is de nieuwste productlijn van Optiline en wordt gekenmerkt door zijn robuuste en duurzame ontwerp.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Lampa Titan Optiline serie is het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en titanium. Deze materialen zorgen voor een sterke en duurzame constructie die bestand is tegen slijtage en beschadiging. Bovendien hebben ze een hoge weerstand tegen corrosie, waardoor de bevestigingssystemen lang meegaan en er goed uit blijven zien, zelfs bij intensief gebruik. De Lampa Titan Opti Bar Orbit is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor spiegel en crossbarbevestiging.

Waarom kiezen voor Lampa Optiline?
Kortom, de mounting oplossingen van Lampa Optiline zijn een ideal voor het bevestigen van smartphones of andere apparaten op de motor, scooter of fiets. De veelzijdigheid van het systeem, de stevige bevestiging en de verschillende posities waarop de mount kan worden geplaatst, maken het een handig en onmisbaar accessoire voor iedereen die onderweg gebruik wil maken van hun apparaten.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige bevestigingsoplossing voor uw smartphone is Lampa Optiline zeker het overwegen waard.

Deze gastblog is aangeboden door Bluemayim.com.

Officiële importeur van Lampa Optiline Noord Europa / Official distributor of Lampa Optiline Northern Europe

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box