Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Top 5 boot bevestigingen

  • 01 / 06 / 2021 0
Top 5 boot bevestigingen

Er zijn verschillende manieren om elektronica op een boot te bevestigen. Wij hebben de 5 populairste manieren even op een rijtje gezet.

Fishfinder bevestiging

Marine elektronische steunen inclusief dieptemeters, kaartplotters en viszoekers van RAM® Mounts zijn betrouwbare en robuuste oplossingen voor iedereen, van de gewone visser tot de professional. Met een keuze van montagebases, waaronder boor-, zuignap-, rail- en klemopties, zet u uw fishfinder vast en voegt u tegelijkertijd maximale flexibiliteit toe dankzij het RAM® ball and socket-systeem. Onze beste fishfinder-steunen zijn ontworpen voor alle boten.

Camera bevestiging

Het vast leggen van de sport, hobby, tochten ect. Kan doormiddel van een actioncam zoals een Go Pro. Met de bevestigingen van RAM Mounts kan er op elke gewenste positie een go pro mount worden bevestigd en op een veilige en stevige manier gebruik worden gemaakt van de camera.

Telefoon bevestiging 

De X-Grip universele Telefoon houder te plaatsen met bijvoorbeeld een zuignap gemonteerd op het glas kan handig bediend worden vanuit de zittende houding. Bovendien bieden deze bevestigingen u de mogelijkheid om uw telefoon zo af te stellen dat ze zich in de ideale positie bevinden wanneer u foto's en video’s maakt.

Vishengel houder

Met populaire hengelhouders voor op de boot, zoals de RAM ROD® en RAM® Tube ™ series, hebben vissers jarenlang op RAM® op het water vertrouwd. Kies een complete hengelhouderset, of selecteer de montagebasis van uw voorkeur en combineer deze met de hengelhouder die het beste bij uw visbehoeften past.

Tablet bevestiging

Tablethouders beschermen uw dure apparaten en beveiligen ze waar u ze het meest nodig hebt op uw boot. Bovendien bieden deze steunen u de mogelijkheid om uw tablet zo af te stellen dat ze zich in de ideale positie bevinden wanneer u GPS-apps, fishfinder-apps gebruikt of de kinderen bezighouden.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box