Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Blackview Bouwtelefoon past perfect in RAM Mount X-Grip

  • 14 / 02 / 2017 0
Blackview Bouwtelefoon past perfect in RAM Mount X-Grip

Iget Blackview BV6000 4G smartphone voor outdoor gebruik o.a. in de bouw kan perfect in uw auto gemonteerd worden met een Ram Mount X-Grip.

Voor iedereen die een krachtige outdoor telefoon zoekt, maar niet te veel geld wil investeren is er de IGET Blackview BV6000S. Dit toestel combineert namelijk uitstekende technische specificaties (o.a. een 4,7 inch IPS HD resolutie scherm van 720x1280 pixels, quad core processor van 1,3Ghz, 2 GB werkgeheugen en een enorme batterij van maar liefst 4500mAh en 4G ondersteuning) met stof- en waterbestendigheid (IP68) en een modern design. Door de Dual-Sim functionaliteit is het toestel gelijktijdig voor zowel de zakelijke als de prive aansluiting te gebruiken.

Leuke en handige functies zijn o.a. kompas, druksensor, SOS knop, walkie-talkie functie. Deze smartphone is te koop bij Vastenmobiel.com


Voor de iGET Blackview 6000s zoek je natuurlijk een solide telefoonhouder voor bijvoorbeeld in je auto of bedrijfsbus. Hiervoor verwijzen we graag naar een selectie van perfect passende X-grip houders van Emounting.nl. Een veelgekozen model is de RAM Mount X-Grip zuignapset Alu klemhouder. (de Blackview is ongeveer zo groot als een iPhone 7 plus, maar wel veel dikker. De X-Grip past perfect op deze smartphone).





Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »