Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Demo Zeus aiShell heavy-duty case iPad Air

  • 21 / 03 / 2016 0
Demo Zeus aiShell heavy-duty case iPad Air

Demo van de waterdichte Andres AiShell iPad Air case gemonteerd op diverse RAM Mounts.

De Zeus cases zijn ontworpen en geproduceerd om uw tablet te gebruiken onder 'extreme' weersomstandigheden, binnen en buiten. De Zeus case beschermt uw tablet tegen deze
omstandigheden.

De Zeus iPad case is in gebruik bij de Duitse defensie, getest en bewezen schokbestendig ( IP68 & MIL STD), past perfect voor uw tablet en is eenvoudig in gebruik.

Alle poorten zijn toegankelijk en de iPad  hoeft niet uit de case verwijderd te worden tijdens het opladen of gebruik met een koptelefoon.

Behoudt toegang en gebruik van de volledige functionaliteit van uw tablet met de geïntegreerde knoppen van de iPad.

Sterkte en duurzaamheid
De cases worden geproduceerd van de beste acrylonitril butadieen styreen (ABS), polyethyleen (PE) kunststoffen, extreem bestand tegen UV verkleuring.Het scherm is gemaakt van een speciaal gelaagde polyester samenstelling voor een lange levensduur. De Zeus cases zijn gemaakt door middel van een spuitgieten technologie en met de hand geassembleerd in Duitsland voor de beste kwaliteit. De essentie van de Zeus cases  is het ontwerp voor de beste gebruik ervaring, samengevat in 'sterkte en duurzaamheid'.


Opmerking:

De Zeus cases zijn niet ontworpen voor lange tijd onder water. Bij gebruik van de Zeus case onderwater voor langere tijd, 10 minuten en dieper dan 2 meter onder de oppervlakte garanderen we niet dat de case waterdicht blijft. Touch Screen functies zijn niet bruikbaar onder water door de druk van het water op het scherm. Test uw case altijd eerst zonder iPad. Rammounting en/of Zeus is niet aansprakelijk voor schade aan uw iPad.

Iedere case wordt na assemblage getest voor de gehele functionaliteit, poorten, lekkage, scharnieren, enzovoort. Zelfs wordt de case enkele minuten getest in een bak voor een onderwater test om mogelijke lekkage op sporen. Iedere case is voorzien van een uniek identiteits nummer (serial), om de kwaliteit te waarborgen.

Op de Zeus iPad case kan ook direct een RAM-(B)-202U kogel gemonteerd worden met de meergeleverde boutjes. Hierdoor is deze direct op RAM MOUNTS te monteren.


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »