Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Intelliskin nieuw "ecosysteem" voor tablet gebruik

  • 12 / 01 / 2016 0
Intelliskin nieuw "ecosysteem" voor tablet gebruik

RAM Mount introduceert voor tablets en smartphones een nieuw "ecosysteem" met Intelliskin en GDS lijn.

Met de introductie van Intelliskin met GDS docking luidt RAM Mount een nieuw tijdperk in van professioneel tablet en smartphone gebruik. Geen stand-alone oplossingen meer en geknoei met laadkabels, maar een compleet "ecosysteem" voor elke (mobiele) werkplek.



De RAM Mount Intelliskin is een valbestendige beschermhoes met geïntegreerde connector welke compatible is met elke GDS™ docking. Dit voorkomt schade aan de originele connector en creëert tegelijk een universeel docking platform (laden en synchroniseren) voor elk toestel met een Intelliskin™ hoes. Intelliskin™. Zeer geschikt voor afwisselend gebruik in voertuigen en op balie, werkbank of bureau met dezelfde tablet of smartphone.


De verstevigde hoeken van de Intelliskin case bieden extra valbescherming en de mogelijkheid voor het bevestigen van een draagband, ook behoren een handstrap of standaard tot de te kiezen accessoires. Voor docking zijn desktop docks en Tab-Tite klemhouders (ook met anti-diefstalslot) beschikbaar.



De Intelliskin lijn voor Apple is binnenkort beschikbaar voor iPhone 6/6s , iPhone 6+/6s+, iPad Air 2, iPad mini en iPad Pro. Er zijn ook Intelliskin oplossingen voor Android toestellen van Samsung.

RAM Mount Intelliskin is nu al te bestellen bij Emounting. Tevens hebben wij een complete demoset in onze shouwroom.



Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box