Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Wat is Intelliskin van Ram Mount?

  • 21 / 04 / 2016 0
Wat is Intelliskin van Ram Mount?

Waarom kiezen voor RAM MOUNT Intelliskin?

Bent u op zoek naar een nieuw houder systeem voor uw bedrijf? Een systeem waarbij u makkelijk telefoons en tablets in en uit houders kunt halen? Een systeem waarmee u eenvoudig de telefoons en tablets kunt opladen? Dan is er goed nieuws. Sinds kort bieden wij het RAM Mounts Intelliskin systeem aan.

 

Waarom kiezen voor Intelliskin?

Het Intelliskin systeem is de het nieuwste ecosysteem van RAM Mounts en pas sinds kort op de markt verkrijgbaar. Wij bij Emounting snappen daarom goed als u dit systeem nog niet kent en waarom dit systeem geschikt zou zijn voor u. Daarom gaan we in dit artikel dieper in op de voordelen die Intelliskin u biedt.

 

1. Schokbestendige hoezen

Het eerste voordeel zijn schokbestendige hoezen. Uw apparaten worden voorzien van hoezen die volgens de strengste militaire standaards getest zijn. Zo weet u dat uw apparaten altijd beschermd zijn tegen val of stootschade. Zeker een voordeel als u veel beweegt met uw apparaten, zoals in de logistieke sector.

 

2. Makkelijk opladen

Met de hoezen kunt u ook eenvoudig uw producten opladen. Geen gedoe meer met kabels zoeken. U plaatst het apparaat met hoes in een van de houders of docks en uw apparaat zal gelijk opgeladen worden. Zo weet u dat uw apparaat altijd opgeladen is , wanneer u hem nodig heeft. Ideaal voor bijvoorbeeld scholen die veelvuldig gebruik maken van tablets.

De contacten van het oplaadsysteem zijn robuust, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen, zelfs niet naar veelvuldig docken.

 

3. Verschillende docks voor iedere situatie

Wat intelliskin zo fijn maakt, is dat er docks voor elke situatie beschikbaar zijn. Zo weet u dat, waar u ook bent, u altijd een dock beschikbaar heeft om uw tablet of telefoon in te zetten.

Moet u vaak uw tablet of smartphone uit de houder halen en weer terugplaatsen? Dan is Intelliskin ideaal voor u. De hoezen en houders zijn zo gemaakt, dat het plaatsen en verwijderen van een apparaat heel snel gebeurt. Ideaal voor bijvoorbeeld koeriers die hun apparaten gebruiken voor de route en orderafhandeling.

 

Intelliskin voor iedere situatie

Kortom, Intelliskin biedt voordelen voor iedereen die ook maar een beetje gebruik maakt van tablets en smartphones. Lees ook gerust onze brochure eens door voor meer informatie. Twijfelt u of Intelliskin ook voor u geschikt is? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Samen kijken we dan welke voordelen Intelliskin u kan bieden.


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box