Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Waterdichte iPad case met oplaad dockinghouder en stevige RAM Mount

  • 01 / 03 / 2017 0
Waterdichte iPad case met oplaad dockinghouder en stevige RAM Mount

Complete set voor waterdicht gebruik van uw iPad op de boot inclusief oplaaddocking en RAM Mount montage nu te koop bij Emounting.

In de watersport speelt de iPad een steeds belangrijkere rol. Naast navigeren op digitale kaarten wordt de iPad ook gebruikt voor internet, social media en foto's maken. Door dit intensief gebruik is er behoefte aan een flexibele oplossing voor (tijdelijke) bevestiging en eenvoudig opladen. Het risico op nat worden van de kostbare iPad moet ook uitgesloten worden.

Emounting heeft hiervoor tal van oplossingen. In het bijzonder een complete set bestaande uit waterdichte iPad case, een klemhouder met dockingblok en een stevige verstelbare RAM Mount.
Deze set is zelf samen te stellen uit 3 onderdelen op onze website.



De aiShell cases van Andres zijn waterdicht IP 67 en valbestendig, en gemaakt van stevig ABS kunststof. De iPad kan eenvoudig uit de case genomen worden na afloop van de boottrip.

De Aishell houder met dockingconnector is een stevige kunststof klemhouder die verbinding maakt met het waterdichte connector blokje dat op de Aishell iPad case gemonteerd wordt. Aan de Aishell houder zit een vast USB snoer voor stroom uit uw lader. De iPad in de case wordt direct opgeladen als deze in de houder gezet wordt, geen gepruts met laadsnoertjes!

De Aishell houder staat stevig op een schroefvaste montageset van RAM Mount. Dankzij de kogelgewrichten snel in de optimale kijkhoek in te stellen.










Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »