Terug

Rokform iPhone 14 schermbeschermer van gehard glas (2 stuks)

Besteld op werkdag voor 16:00, volgende dag geleverd

  • Artikelcode: 346121
  • Op voorraad

De iPhone 14 Tempered Glass Screen Protector van Rokform is stevig gebouwd om de voorkant van je iPhone 14 te beschermen tegen vallen, krassen en vuil. Kies het juiste iPhone 14 model. Te combineren met Rokform cases.

€ 29,95 Incl. btw € 24,75 Excl. btw

Aan verlanglijst toevoegen

Betaal eventueel later met Riverty

  • #1 in electronica bevestiging Tooltip Sinds 2010 een begrip!
  • Altijd gratis verzending
  • Voor consumenten en bedrijven
  • Gratis retourneren in NL & BE
Placeholder 9.2

2.312 beoordelingen

“Goede productinformatie en snelle levering!”

Productomschrijving

Rokform iPhone 14 schermbeschermer van gehard glas (2 stuks)

Doe geen concessies aan de esthetiek van uw iPhone 14 omwille van de bescherming. Wanneer je de Rokform iPhone 14 Tempered Glass Screen Protector #ROKt, hoef je je nooit meer zorgen te maken over lijmresten of vingerafdrukken die de helderheid van je scherm aantasten. Het is speciaal gecoat en ontworpen om het beeld op je iPhone 14 vanuit alle hoeken te accentueren.

De iPhone 14 Tempered Glass Screen Protector van Rokform is stevig gebouwd om de voorkant van je iPhone 14 te beschermen tegen vallen, krassen en vuil. Gemaakt van supersterke en duurzame materialen, je hoeft je nooit zorgen te maken dat je telefoonscherm kapot gaat als je hem tijdens je actieve leven per ongeluk stoot of laat vallen.

Het installeren van de Rokform Tempered Glass Screen Protector voor de iPhone 14 is een fluitje van een cent! Maak eenvoudig de voorkant van uw iPhone schoon, lijn de screenprotector uit en plak de screenprotector op uw telefoon. Gebruik de meegeleverde wisser om eventuele luchtbellen te verwijderen.

De opmerkelijk dunne iPhone 14 Tempered Glass Screen Protector van Rokform is slechts 0,33 mm dik. De veerkrachtige en slanke Screen Protector voegt geen volume toe aan je iPhone 14 en is licht genoeg om de oorspronkelijke touchscreengevoeligheid te behouden.

Om je iPhone 14 beschermd te houden, bedekt het minimalistische ontwerp van de Rokform alleen het platte gedeelte van je scherm.

Kan in combinatie met Rokform cases voor iPhone 14 gebruikt worden. Je moet de schermbeschermer installeren VOORDAT je ELKE hoes installeert. Ze worden geleverd met een uitlijningssjabloon

Specificatie:
9H hardheid voor ultieme krasbestendigheid
Hoogwaardig gehard glas vervaardigd in Japan
Ultradunne 0,33 mm
3D-aanraakcompatibel
Alleen voor iPhone 14 modellen (zie keuze menu)

In de doos:
- 2x microvezeldoek
- 2x Alcoholdoekje
- 2x Stofverwijderingslipje
- 2x installatiesjabloon
- 2x iPhone 15 gehard glazen schermbeschermer

FAQ: Makkelijk te installeren?
Bij elke door Rokform verkochte screenprotector wordt een handleiding meegeleverd voor het plaatsen van de screenprotector op de telefoon, zodat het aanbrengen eenvoudig is.

Verzendinformatie

Verzendinformatie

Op werkdagen geldt over het algemeen dat als een bestelling geplaatst en betaald is voor 16:00 dat de levering de volgende dag plaatsvindt.

Meer informatie

Wij sturen een track & trace code zodra de bestelling is overhandigd aan PostNL. Zou kunt u exact volgen hoe laat de zending wordt geleverd.

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze specialisten denken graag met je mee

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 14 schermbeschermer van gehard glas (2 stuks)

iPhone 14 schermbeschermer van gehard glas (2 stuks)

€ 29,95 Incl. btw (€ 24,75 Excl. btw)