Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Samsung smartphone cases met montagesysteem

Emounting heeft een uitgebreid aan beschermende cases voor uw Samsung Smartphone. We specialiseren ons in 'mountable' beschermcases met valbescherming en/of (spat) waterdicht. Dit zijn cases die met een (eigen) bevestigingssysteem in auto, op motor, fiets

Filters

Emounting heeft een uitgebreid aan beschermende cases voor uw Samsung Smartphone. We specialiseren ons in 'mountable' beschermcases met valbescherming en/of (spat) waterdicht. Dit zijn cases die met een (eigen) bevestigingssysteem in auto, op motor, fiets of ander voertuig gemonteerd kunnen worden.

Naast RAM Mounts compatible systemen hebben we oplossingen van Rokform (magneet en RokLock), SP-ConnectLamp Opti-Line en Ultimate Addons (waterdicht, ook RAM compatibel) in ons assortiment.

Veel cases worden getest op de MIL-STD-810F norm; valbestendig tegen een val van 2 meter op een betonnen vloer.
 
Fabrikanten gebruiken de termen spatwaterdicht (IP-norm ), waterdicht (IP-68) en waterproof door elkaar. De IP-norm wordt niet bij alle artikelen vermeld. Test cases altijd eerst zonder apparatuur.

Steeds meer merken smartphone cases hebben adapters die hun mountable cases geschikt maken voor montage op 25 mm kogel, zoals de RAM Mounts standaard B-kogel. Hierdoor zijn de (waterdichte) cases op en breed scala van montagepunten te monteren. Te denken aan balhoofd-, stuurstang-, spiegelmontage etc.

In ons aanbod hebben we adapters van SP-Connect, Utlimate Addons, LAMPA Opti-line en Rokform.
Alle merken hebben een eigen connectorsysteem voor aansluiting met hun cases en aan de andere zijde een 25 mm kogel of adapter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box