Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

iPhone Plus met Brodit Proclip en RAM Mount X-grip in Citroën C1

  • 12 / 02 / 2019 0
iPhone Plus met Brodit Proclip en RAM Mount X-grip in Citroën C1

iPhone 7 Plus met Brodit Proclip en RAM Mounts X-grip gemonteerd zonder boren op dashboard in Citroën C1.

Brodit staat bekend om haar maatwerk Proclips, autospecifiek voor vele automerken te leveren. RAM Mounts staat bekend om haar vernuftige X-Grip smartphone houders. Wat is er mooier om beide te combineren!

In deze Citroën C1 plaatste onze klant een Brodit Proclip aan de passagierskant. Gewoon klemmen tussen de rand van het dashboard. Geen beschadigingen aan uw auto en geen gereedschap nodig.

Op de Proclip monteerde hij een RAM Mounts Snap-link B-kogel. Hiervoor even 2 kleine gaatjes boren in het kunststof montagevlak van de Proclip. Met 2 boutjes zetten we de Snap-link kogel vast.
Op de Snap-link kogel klikken we een X-grip Large smartphone houder vast. Door de kogel kan de X-grip in de juiste kijkhoek gesteld worden, maar blijft hij wel goed in positie staan.



Emounting heeft de RAM parts op voorraad en kan de Brodit Proclip voor uw auto bestellen. Graag even merk en bouwjaar auto mailen en wij vertellen u de mogelijkheden. Zo zijn er voor de Citroën C1  al drie mogelijkheden: bijrijder, midden console of linkerraamstijl montage.

De complete set kunt u hier direct bestellen!

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box