Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Pokémon trainers opgelet: Vang Pokémon handsfree op de fiets

  • 04 / 08 / 2016 0
Pokémon trainers opgelet: Vang Pokémon handsfree op de fiets

Met dé hype van de zomer van 2016, komt er ook gevaar op de weg. Genoeg Pokémon Go spelers die met de telefoon in de hand op de fiets stappen om zo nieuwe Pokémon te vangen. Dit vergroot natuurlijk de kans op ongelukken en op vallende telefoons. Daarom hebben we bij Emounting de oplossing beschikbaar. Lees hier hoe je als Pokétrainer veiliger op de fiets je verzameling compleet kunt maken.

Het zal je niet ontgaan zijn. Deze zomer is er een nieuwe hype genaamd Pokémon Go. Kon je vroeger alle Pokémon vangen vanuit je luie stoel met je Gameboy, tegenwoordig zul je gewapend met je smartphone naar buiten moeten om Pokémon master te worden. Dit allemaal dankzij Pokémon Go.

Doel van het spel is om alle Pokémon te vangen door via de gps van je telefoon in de buurt van een Pokémon te komen. Alleen dan heb je de mogelijkheid om een pokéball naar het wezentje te gooien en hem te vangen.

 

Pokémon Go op de fiets

Inmiddels zijn we al een paar weken verder sinds de release en hebben de Pokémon trainers al verschillende tactieken gevonden.

Zo blijkt de fiets inmiddels een handig hulpmiddel bij het spel. Tien kilometer afleggen voor het uitbroeden van een ei gaat zo toch net wat makkelijker. Bovendien verplaats je je net iets sneller en is het dus makkelijker om die ene Pokémon nog even te vangen. Ook de pokéstops (plaatsen waar je meer items kunt krijgen) zijn nu eenvoudig te bereiken.

Maar daarin ligt ook een gevaar: fietsen met een smartphone in je hand. Dit betekent maximaal één hand aan het stuur, waardoor je toch net iets instabieler rondfietst. En glijdt je smartphone uit je hand, dan is de grond best hard. Als toekomstig Pokémon Master zit je niet te wachten op een barst in je scherm, of nog erger, een kapotte telefoon die niets meer doet.

 

Veilig de weg op

Wij bij Emounting hebben de perfecte oplossing! Gebruik een van onze telefoonhouders voor de fiets. Hiermee zorg je ervoor dat je je telefoon op het stuur van je fiets vastmaakt. Daardoor blijft hij makkelijk te bedienen en kun je gewoon met twee handen fietsen. Wel zo veilig.

Onze telefoonhouders zijn eenvoudig te monteren en blijven stevig zitten. Ook zorgen ze ervoor dat je telefoon er niet ongewild uit kan vallen. Moet je toch even je fiets laten staan, omdat Charmander zich op een moeilijk te bereiken plaats bevindt? Geen paniek, met onze houders kun je je telefoon ook snel weer loshalen. Zet je fiets neer (op slot natuurlijk), haal je telefoon los en ga te voet verder.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gauw een kijkje in ons assortiment smartphone houders voor de fiets. Mocht je nog vragen hebben over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie, [email protected] of 036-5236498. Wij helpen Pokémon trainers graag op weg!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box