Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Zagg Rugged iPad Keyboard veilig bevestigt met RAM Mounts.

  • 08 / 03 / 2017 0
Zagg Rugged iPad Keyboard veilig bevestigt met RAM Mounts.

Rugged mobiele iPad werkplek: Zagg Rugged iPad Keyboard veilig bevestigt met RAM Mount Tough Tray.

De ZAGG iPad Rugged Book is de meest sterke, meest robuuste en meest veelzijdige, draadloze tablet keyboard tot nu toe. De combinatie van ultra sterk policarbonaat en zacht siliconen biedt een ongeëvenaarde bescherming! Een uniek en magnetisch scharnier, dat werkelijk stevig vast blijft zitten, houdt uw tablet veilig in welke hoek u de case houdt.

Onderweg wilt u natuurlijk ook een veilige en handige rugged bevestiging bijvoorbeeld in uw auto. Emounting heeft een test gedaan met de RAM Mount Tough Tray (RAM-234-6). Dankzij de veermechniek en de zijsteuntjes blijft het keyboard stevig vastzitten. De iPad kan snel uit de magnetische schanier worden genomen, het keyboard blijft op de RAM Tough Tray zitten. Door de compacte haakse zijsteuntjes kan de Rugged book ook dicht geklapt worden terwijl deze in de steun zit.



De ToughTray is met een aantal bevestigingen te leveren o.a. stoelboutmontage, triple zuignap en stangmontage. We adviseren u graag wat voor u de beste combinatie is. In onze showroom hebben we een demo opstelling beschikbaar.


Waarom vast maken? Wist u dat een iPad van 600 gram bij een botsing bij een snelheid van 50 km/h een rond vliegend projectiel wordt met een gewicht van 24 kg?.


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »