Tablet houder fiets

Emounting.nl is een specialist als het aankomt op tablet houders voor de fiets. Wij leveren een complete serie met diverse bevestiging mogelijkheden om uw iPad of tablet op uw mountainbike, fiets of hometrainer te monteren. Naast losse RAM onderdelen verkopen wij ook complete sets.

Soorten tablet houders voor de fiets

We onderscheiden drie verschillende soorten tablet houders voor de fiets te onderscheiden. Ten eerste zijn er de Slide-in houders; deze zijn uitsluitend geschikt voor iPads zonder case (type APXX). U kunt ook kiezen voor één van onze uitrekbare klemhouders met veermechanisme; deze zijn geschikt voor diverse tablets, ook de exemplaren met een (dikke) hoes (type TABxx). Of kies voor één van de X-grip tablet houders voor de fiets; dit zijn handige veerhouders met uitrekbare X-grip armen.

Tablet houder fiets online bestellen

Heeft u een geschikte tablet houder voor de fiets gevonden, dan is bestellen zo geregeld op Emounting.nl! Naast tablet houders voor de fiets leveren wij tevens diverse montage systemen voor het bevestigen van smartphones en camera’s op uw fiets.