Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Samsung XCover

Actieve en passieve houders voor de Samsung XCover series

Filters

De Samsung XCover-serie is ontworpen voor extreme omstandigheden, met standaard duurzaamheid en IP68-classificatie. Deze telefoons zijn bestand tegen water, stof, schokken en extreme temperaturen.

Emounting biedt een assortiment van  zowel actieve en passieve houders voor de Samsung XCover-serie, zodat de telefoon optimaal beschermd blijft, tijdens het gebruik in een bijvoorbeeld een auto of heftruck. Deze houders, waaronder modellen van de merken RAM Mounts en Brodit, zorgen ervoor dat uw XCover stevig vastzit en bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Emounting biedt ook een iBolt houder aan, een universele oplossing geschikt voor modellen van de Samsung XCover-serie, inclusief een vergrendelingsmechanisme voor extra beveiliging.

RAM Mounts XCover houders 

RAM Mounts heeft op maat gemaakte houders ontwikkeld voor de Samsung XCover-serie, die uw apparaat stevig vastzetten en volledige toegang bieden tot het scherm, de knoppen en poorten. De RAM® EZ-Roll’r™-houder beveiligt uw XCover Pro met een nauwsluitende grip, terwijl de IntelliSkin™-case met GDS®-technologie, snelle dock- en oplaadmogelijkheden biedt voor de XCover 4S. Voor de XCover 5 biedt de RAM® EZ-Roll’r™ Powered Cradle, model RAM-HOL-SAM10PU, een veilige montage, opladen via geïntegreerde pogo-pinnen en volledige toegang tot knoppen en camera's. Deze cradle is bovendien compatibel met diverse RAM®-montagebases en GDS®-opladers.

Brodit XCover oplossingen

Emounting biedt ook houders van  Brodit aan, speciaal ontworpen voor de Samsung XCover-serie. Zoals bijvoorbeeld de Brodit Actieve Houder voor Xcover 6 Pro deze zorgt voor een discrete installatie op het dashboard zonder zichtbare kabels, met ingebouwde oplaadmogelijkheden en een handig schakelsysteem voor snelle upgrades. Deze houder is voorzien van kantel- en draaifuncties voor optimale kijkhoeken, vervaardigd uit duurzaam ABS/acetaal kunststof. Daarnaast biedt Emounting ook de Brodit houder voor de Samsung Galaxy Xcover 7, waarmee uw apparaat altijd binnen handbereik is in de auto. De houder heeft een open onderzijde voor eenvoudige aansluiting van accessoires en een verstelbaar draaimechaniek om reflecties te verminderen. Het is eenvoudig te monteren op een ProClip in uw voertuig voor een stabiele en veilige installatie.

Naast de genoemde houders heeft Emounting ook andere  houders van RAM Mounts en Brodit voor de Samsung XCover serie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box