Fishfinder houder boot

Bent u op zoek naar een geschikte fishfinder houder voor de boot om uw fishfinder op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te bevestigen? Dan bent u in de online shop van Emounting.nl aan het juiste adres!

Soorten fishfinder houders voor de boot

Wij bieden u diverse RAM Mounts die geschikt zijn voor de montage van fishfinders en tranducers aan uw boot. Het maakt niet uit of u een grote vissersboot of een kajak heeft; we hebben voor iedereen een passende oplossing. Onze RAM Mounts zijn geschikt voor elektronica van merken zoals Garmin, Lowrance, Hummingbird, Raymarine en Eagle. Weet u niet welke RAM Mount set geschikt is voor uw fishfinder en boot, dan kunt u kijken in de RAM Mount compatibility lijst (PDF) Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben alle kennis in huis om u verder te helpen met een persoonlijk advies.

Een fishfinder houder boot online bestellen

Emounting.nl is al sinds 2010 dé specialist op het gebied van bevestigings- en beveiligingsmogelijkheden voor elektronica en levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Behalve voor een fishfinder houder boot kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van o.a. een smartphone houder voor de boot en een camera houder voor de boot.